Mattyas este Sakis Rouvas de România

Mattyas, interpretul hitului “Mi Amor”, a fost „contaminat” cu Factorul X! Notorietatea de care s-a bucurat în Grecia i-a adus artistului român o invitație specială în cadrul celei de-a treia ediții a faimosului show “X Factor”.

Mattyas a fost singurul român solicitat de către producătorii emisiunii să cânte la X Factor Grecia, iar momentul lui Mattyas a avut loc chiar în marea finală a concursului.Difuzat de ANT1 și prezentat de celebrul solist grec, Sakis Rouvas, show-ul a fost urmărit în seara respectivă de peste 6 milioane de telespectatori, din Grecia și Cipru.

Momentul susținut pe scenă de către Mattyas, chiar aproape de miezul nopții, a avut un impact senzational și a înregistrat cea mai mare audiență a serii! Chiar a doua zi, românul a fost supranumit, de către presă și fani, „Sakis Rouvas de România”. Sakis Rouvas este cel mai faimos artist grec, iar acesta este cunoscut publicului român prin prisma celor două participări ale sale la Eurovision.

„Apariția la X Factor a fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea de până acum. În urmă cu câțiva ani mă uitam la X Factor Anglia, însă nu visam nicio clipă că o să ajung să fiu invitat special la un asemenea show. Am văzut și X Factor România și sunt fan Mihai Morar”, declară Mattyas.