Romania inca neexplorata in noul videoclip Yamira feat. Mattyas ,,Waterfalls”

Metropolitan Records prezinta primul single Yamira „Waterfalls”, in colaborare cu Mattyas.

Yamira pe numele ei Ispas Andreea Florentina este in lumea showbiz-ului inca de la varsta de 7 ani. A studiat canto, dansul modern si cel clasic iar in prezent detine o agentie de modeling. In 2014 l-a intalnit pe Mattyas in studiourile Metropolitan Records, unde au pregatit lansarea primului ei single.  Videoclipul piesei „Waterfalls” este filmat in unele dintre cele mai frumoase locuri din Romania, cascada Bigar, cetatea Slimnic de langa Sibiu si tunelul iubirii din zona Caransebes.

„Este primul meu videoclip si sunt foarte bucuroasa de cum a iesit. Am filmat in multe locuri  superbe, incarcate de mister, care s-au completat perfect cu atmosfera piesei. ”  ne-a spus Yamira.

Despre colaborarea cu Yamira, Mattyas ne-a declarat: „Am vazut in Yamira aceeasi determinare si entuziasm pe care il aveam si eu la inceput de cariera si pe care il am de fiecare data cand pregatesc o piesa noua. Piesa ,,Waterfalls” are o energie pozitiva pe care am regasit-o si in locurile in care am filmat. Va recomand sa descoperiti si voi aceste locuri unice din Romania inca neexplorata, unde abia astept sa revin.”

Muzica este compusa de baietii de la Deepside Deejays iar versurile sunt scrise de Andrei Leonte, puteti sa urmariti videoclipul aici: http://youtu.be/q4lXucIn1vY

Urmariti paginile oficiale ale artistilor: Yamira: fb.me/yamiraofficial , Mattyas: fb.me/mattyasonline , Deepside Deejays: fb.me/deepsidedeejays , Metropolitan Records – fb.com/metropolitanrecords